jump to navigation

World Saxophone Quartet March 1, 2008

Posted by Arvid in : Musikk , trackback

Som første ordinære post vil jeg gjerne spre litt kultur.

Frijazz-gruppen World Saxophone Quartet, bestående av Oliver Lake (as), Greg Osby (as), James Carter (ts) og Hamiet Bluiett (bs), holdt i Oktober 2006 en litt spesiell konsert. De besøkte den gamle skolen til Hamiet Bluiett i Lovejoy, Illinois og spilte fire tildels ganske frie låter. Man ser at barna er litt skeptiske, men også nysgjerrige på hva dette er for noe rart. Til tider er de også veldig entusiastiske. Det er også en morsom sosiologisk observasjon å se tenåringsmødre som har med barna sine på skolen entusiastisk få dem med på kollektiv klapping. Jeg mener dette viser at Avant Garde og frijazz slett ikke trenger å være utilgjengelig bare man angriper det med et åpent sinn.

Se resten av konserten nedenfor:

Comments»

1. Håvar - 1.03 2008

Nydelig musikk det her. Digg attituden til Hamiet Bluiett.

2. Arvid Skaugen » Dobbeltmem - 2.08 2008

[…] Litt lite frijazz var det også, men for det kan man jo heller sjekke min forrige musikkpost, med World Saxophone Quartet. […]